Ексклюзиви
середа, 05 січня 2011 15:07

Екс-чиновники уряду Тимошенко перетворюють суд на вертеп - "регіонал"

Екс-чиновники уряду Тимошенко перетворюють суд на вертеп - "регіонал"

"Театралізовані і награні" заяви колишніх високопоставлених чиновників про політичні репресії є не більш ніж "спробою уникнути відповідальності за свої неправові дії".

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Екс-чиновники перетворюють суд у вертеп, щоб привернути увагу до себе і надати кримінальним справам за економічні злочини політичне забарвлення", - заявив народний депутат України від Партії регіонів, голова підкомітету з питань цивільного законодавства парламентського Комітету з питань правової політики Владислав Забарський в середу , 5 січня.

Політик впевнений у тому, що, якщо б екс-чиновники, проти яких сьогодні порушено кримінальні справи, не були ні в чому винні, їм було б вигідно співпрацювати зі слідством, а не намагатися своїми діями і заявами чинити тиск на суд.

"Екс-чиновникам не треба влаштовувати в судах і на допитах істерики. Якщо вони нічого не робили і не відчувають за собою провини, вони, навпаки, повинні бути зацікавлені в тому, щоб якомога швидше відбувся розгляд справ у суді. І нема чого влаштовувати тиск на суд, привертаючи увагу до своїх персон", - підкреслив депутат.

Забарський назвав дії екс-чиновників, що заявляють про репресії, спробою надати політичного забарвлення кримінальним справам з економічних питань і піти від відповідальності за порушення, вчинені під час перебування на високих постах у владі.

"Це спроба надати політичне значення кримінальним справам і піти від відповідальності. Повинна бути відповідальність за скоєні неправові дії, а екс-чиновники намагаються надати справі політичного забарвлення, щоб потім розповідати про репресії", - переконаний він.

Зараз ви читаєте новину «Екс-чиновники уряду Тимошенко перетворюють суд на вертеп - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути