Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2018 17:41

"Ех, Надю, що ти накоїла" - сусіди Савченко зробили відверті зізнання

"Ех, Надю, що ти накоїла" - сусіди Савченко зробили відверті зізнання
Сусіди позафракційного народного депутата Надії Савченко, яку звинувачують в підготовці терактів, розчаровані її діями. Фото: УНІАН

Сусіди позафракційного народного депутата Надії Савченко, яку звинувачують у підготовці терактів, розчаровані її діями.

Про це пише "КП в Украине"

Видання наводить слова жителів будинку на вул. Теодора Драйзера в Києві, де мешкає нардеп.

"Бачите, як все закрутилося, швидше за все, доведеться нам скоро носити Наді тормозки в СІЗО. Ех, Надя, що ти накоїла, навіщо ти ва-банк так рано і необґрунтовано пішла. Те, що показують про Надію., - в це повірити не можу. Але справа в іншому. Я не підтримую те, як вона стала поводитися. Навіщо вона "хрінами" кидається в генпрокурора, принесла дві гранати. Вже багато говорять - вона несповна розуму. Розчарувала нас Надія, але як людину її шкода", - сказав пенсіонер Петро Гаврилович.

Інший сусід нардепа Ігор Вікторович згадав, що днями до нього в двері дзвонили невідомі люди, які представилися її прихильниками. Вони закликали збиратися під будівлею Верховної Ради.

"Сказали, що вони дуже добре знають Надю, і пропонували мені в разі її арешту йти під Раду з її прихильниками і вимагати від депутатів і президента її звільнення. Я в такому брати участь не збираюся. Вік не той, та й ніколи не вірив, що з військового може вийти хороший політик", - розповів він.

За словами Ігоря Вікторовича, він знав Савченко з її дитинства. Сім'я нардепа переїхала в цей будинок 1983-го.

"Батьки дуже інтелігентні люди. Батько працював в аграрній академії. Він помер років п'ять назад. Чимось хворів. Точно не знаю чим. Я з ними особливо не спілкувався. А мати, по-моєму, в торгівлі працювала. Надію в будинку бачив вкрай рідко. Як тільки повернулася з в'язниці, віталася з нами "Слава Україні!", а потім перейшла на "Добрий день". Біля їхньої квартири ніколи не бачив важливих політиків, якоїсь охорони. Єдине, що вони пару років назад відеокамеру біля вхідних дверей встановили", - розповів співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко загрожує довічне ув'язнення, вона оголосила голодування

22 березня Верховна Рада підтримала подання ГПУ на притягнення до відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко. Слідчий СБУ затримав її в приміщенні парламенту.

Савченко підозрюють у підготовці до замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР.

Сама Савченко назвала свої дії "політичною провокацією", яку вона організувала, "щоб влада зрозуміла, що вона також смертна".

На брифінгу 20 березня вона заявила, що Адміністрація президента намагається її ліквідувати.

Зараз ви читаєте новину «"Ех, Надю, що ти накоїла" - сусіди Савченко зробили відверті зізнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути