Ексклюзиви
понеділок, 15 листопада 2010 13:31

Єфремов заздалегідь звинуватив БЮТ в ухваленні "драконівського" Податкового кодексу

Єфремов заздалегідь звинуватив БЮТ в ухваленні "драконівського" Податкового кодексу

Фракція Партії регіонів закликає фракції Блоку Юлії Тимошенко і Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" до конструктивної роботи під час розгляду Податкового кодексу.

Про це на засіданні погоджувальної ради парламенту сказав голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

За його словами, "регіонали" готові до постатейного розгляду документа.

"Ми готові постатейно розглядати цей документ, прислухатися до аргументів, які є, і приймати відповідні рішення", - сказав депутат.

При цьому депутат зазначив, що якщо опозиція буде блокувати трибуну Ради документ буде прийнятий в "прискореному режимі".

"Коли закладається ситуація, коли хтось бажає блокувати, а такі заяви вже йдуть від опозиційних фракцій, ви самі прекрасно розумієте, до чого ви штовхаєте. Ви штовхаєте до того, що цей документ може бути прийнятий у прискореному режимі, і цілком природно, що ті помилки, які спочатку можуть бути закладені в цьому документі, не будуть виправлені. Тому я пропоную з розгляду концептуальних для нашої держави документів не роз'єднуватися, а об'єднуватися ", - сказав Єфремов.

Парламентарій підкреслив, що для того, щоб реформувати соціальну сферу, в першу чергу потрібно прийняти реформаторські закони, передає Обком з посиланням на Українські новини.

Раніше спікер Ради Володимир Литвин заявив, що парламент почне розгляд у другому читанні проекту Податкового кодексу 16 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов заздалегідь звинуватив БЮТ в ухваленні "драконівського" Податкового кодексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути