понеділок, 31 жовтня 2011 16:15

Єфремов вважає змішану систему виборів компромісом

Єфремов вважає змішану систему виборів компромісом

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов переконаний, що закон про вибори має бути прийнятним для подальшого політичного розвитку держави. А всі заяви опозиції про відхилення цього закону, за його словами, - всього лише затягування часу і обман виборців.

"Головний законопроект, навколо якого розгоряться дискусії на цьому сесійному тижні, - це законопроект про вибори народних депутатів", - цитує політика прес-служба Партії регіонів.

Єфремов нагадав, що спочатку розглядалося декілька законопроектів про вибори, які не були прийняті у парламенті. "Зараз ще 5 законопроектів внесено на розгляд. У кінцевому підсумку ми повинні об'єднатися навколо якогось документу та прийняти узгоджений законопроект, який, перш за все, був би прийнятним для подальшого політичного розвитку нашої держави", - зазначив парламентарій.

Фракція Партії регіонів, підкреслив він, готова конструктивно співпрацювати в цьому напрямку з усіма народними депутатами: "Якщо у когось є якісь конструктивні пропозиції, ми готові їх розглядати. Не приймається тільки одна пропозиція - нічого не приймати. Адже це означає - нікуди не рухатися і не виконувати обіцянки, які ми давали своїм виборцям".

"Саме змішана система виборів народних депутатів - це компроміс, правильна система, що відповідає тій політичній культурі, яка існує в нашій державі на сьогоднішній день", - упевнений політик.

Він також підкреслив, що над розробкою законопроекту про вибори вже багато місяців працюють кращі фахівці України.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов вважає змішану систему виборів компромісом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути