Ексклюзиви
понеділок, 14 березня 2011 18:46

Єфремов розповів, на яких умовах підтримає опозицію

Єфремов розповів, на яких умовах підтримає опозицію

Парламентська фракція Партії регіонів буде підтримувати усі пропозиції, в тому числі і з боку опозиції, якщо вони будуть спрямовані на розвиток держави.

Про це заявив голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомила партійна прес-служба.

"Фракція Партії регіонів налаштована на конструктивну роботу. Вона готова відгукуватися на всі пропозиції за умови, що видаткова частина буде підтверджуватися дохідною. Ми категорично проти того, щоб влізати в подальші запозичення, які в кінцевому підсумку можуть призвести до дефолту країни. Ні президент, ні уряд на це ніколи не підуть", - запевнив політик.

Він також звернувся до голови парламенту Володимира Литвина з проханням підтримати ініціативу про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування обставин укладання газового договору між Україною та Росією в період уряду Юлії Тимошенко.

"Нам незрозуміло, як на таких кабальних умовах міг бути укладений такий контракт. Хто ухвалював рішення, від якого Україна не може прийти в себе до сьогоднішнього дня", - резюмував Єфремов.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов розповів, на яких умовах підтримає опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути