понеділок, 29 жовтня 2012 00:41

Єфремов: Майже всі порушення відносяться до боротьби мажоритарних кандидатів

Єфремов: Майже всі порушення відносяться до боротьби мажоритарних кандидатів
Фото: www.segodnya.ua

Майже всі порушення, які відбувалися під час передвиборної гонки і під час голосування, відносяться до боротьби мажоритарних кандидатів і не пов'язані з роботою партійних офісів.

Про це заявив лідер Фракції Партії регіонів Олександр Єфремов під час включення в ефірі телеканалу Інтер.

"На жаль, не тільки наші колеги з опозиційного табору, але й соціологи плутають роботу партійних офісів з роботою мажоритарних офісів. І ті порушення, які підкреслюються, як правило, вони відносяться до боротьби мажоритарних кандидатів, які борються один з одним. На кожній виборчій дільниці буває до 30 осіб. Найрізноманітніші речі можуть виникати", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Симоненко так і не відповів, чи співпрацюватиме з Партією регіонів

У свою чергу, Єфремов підкреслив, що всі порушення не мають величезного значення на результати виборів: "У цілому, це не впливає на підсумки виборів. І другий момент. Я ледве слухаю, коли наші аналітики кажуть, що коли хтось відзначить, що у нас все погано, то це, мовляв, буде це чудово. Я дуже б хотів, щоб ми перейшли на іншу тональність. Нам же дійсно треба об'єднувати країну".

За його словами, ці вибори роз'єднують країну. "Якщо, перш за все, на рівні політичних лідерів не прийде це свідомість, що потрібно боротися не за своє крісло, не за свою політичну силу, а на перше місце ставити державу і в ім'я розвитку нашої держави приймати відповідні рішення, то буде погано всім" , - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов заявляє, що ЦВК порушує закон

"Я все ж сподіваюся, що в цьому парламенті у нас складеться така конструкція, коли запал погасне і сядуть всередині парламенту люди і домовляться про те, що ми будемо робити далі", - резюмував Єфремов.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов: Майже всі порушення відносяться до боротьби мажоритарних кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути