пʼятниця, 08 липня 2011 17:34

Єфремов каже. що Янукович може ветувати пенсійну реформу

Єфремов каже. що Янукович може ветувати пенсійну реформу

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не виключає можливість накладення президентом вето на прийнятий парламентом закон про пенсійну реформу.

Про це він заявив на брифінгу у Верховній Раді.

"Коли законопроект прийнятий як закон, він прямує до Адміністрації президента, де він проходить остаточну експертизу, і фахівці дають відповідь на питання, наскільки цей закон відповідає основному закону нашої держави - Конституції - і наскільки він поліпшить або погіршить те становище, яке є. Тому в Залежно від того, яка експертна оцінка буде дана безпосередньо службами, президент буде визначатися (щодо накладення вето) ", - сказав Єфремов.

Він додав: "Дати на сьогодні відповідь, буде чи не буде (накладати вето президент), не зможе ніхто, це буде зроблено після закінчення експертної оцінки".

Нагадаємо, що в ніч з четверга на п'ятницю парламенту прийняв у другому читанні та в цілому законопроект про пенсійну реформу. Документом передбачається підвищення пенсійного віку для жінок до 60 років, чоловіків - держслужбовців - до 62 років. Максимальні пенсії відповідно до документа обмежується 10 прожитковими мінімумами.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов каже. що Янукович може ветувати пенсійну реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути