субота, 05 серпня 2017 16:17

Ефіри в РФ, антиукраїнські висловлювання і туга за радянським минулим - чим запам'ятається Бережна

Екс-депутат Верховної Ради Ірина Бережна була постійною гостею на російських пропагандистських шоу. Там вона постійно критикувала владу Порошенка. Сама родом із Луганська і була членом Партії регіонів. Двічі проходила до складу Партії регіонів.

Також розповідала про військові злочини проти мирного населення Донбасу і грала на публіку для російських глядачів.

Коли в 2007 році стала депутаткою Верховної ради, то одразу стала іконою стилю і першим номером для фотографів, які працювали в парламенті. Особливо запам'ятались її відверті декольте.

Автор: twitter.com
  Ірина Бережна
Ірина Бережна

Їй приписували романи із бізнесменом Борисом Фуксманом, нардепом Нестором Шуфричем і політикам із свити Віктора Януковича. Хто батько доньки Даніели, Ірина Бережна тримала в секреті.

Ірина Бережна пообіцяла повернутись до України і знову стати депутатом Верховної Ради. Досить специфічно привітала українців із отриманням безвізу "Патриоти, їдьте нах*. Але не забудьте взять с собой кастрюльки і червоні мереживні труси" - написала в соцмережі.

Ірина Бережна мала б святкувати свій день народження 13 серпня. Товаришувала із співачкою Ані Лорак, святувала день народження із Миколою Азаровим і мріяла про тихе весілля на екзотичному острові.

Автор: twitter.com
  Ірина Бережна
Ірина Бережна

У 2007 році на позачергових парламентських виборах пройшла в Раду під №151 у списку Партії регіонів, була безпартійною. Була членом комітету з питань правосуддя. Займалася питаннями законодавчого реформування нотаріату, судової системи, корпоративного права, питаннями євроінтеграції, конституційної реформи.

На парламентських виборах 2012 року обрана народним депутатом по округу №169 в Харківській області. Є першим заступником голови комітету з питань європейської інтеграції. Член Партії регіонів.

Автор: twitter.com
  Плакат агітації Ірини Бережної наробив багато галасу
Плакат агітації Ірини Бережної наробив багато галасу

16 січня 2014 р. голосувала за закони, які суперечать Конституції України, Конвенції про захист прав людини та основних свобод, що прямо суперечать зобов'язанням та обов'язкам України як члена ООН, Ради Європи та ОБСЄ.

Автор: politeka.net
  Ірина Бережна
Ірина Бережна

Мама Ірини Олена Бережна також полюбляла ток-шоу. Часто вела публічні дискусії і була відомою людиною в Луганську. Саме вона допомогла доньці влаштуватись в помічники до Юрія Кармазіна.

Родина Ірини Бережної переїхала до Москви. Мешкала там із донькою, але справи в Києві не покидала. Її матір Олена Бережна була ініціатором маршу "Безсмертний полк" в Києві, фінансувала акції і протести проти сучасної влади.

5 серпня Ірина Бережна загинула в автокатастрофі. За даними ЗМІ, аварія сталася вранці в суботу на узбережжі Адріатичного моря між Італією і Хорватією. Водій, який віз Бережну з восьмирічною донькою, швидше за все, не впорався з керуванням, і машина вилетіла з серпантину.



Зараз ви читаєте новину «Ефіри в РФ, антиукраїнські висловлювання і туга за радянським минулим - чим запам'ятається Бережна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути