неділя, 08 червня 2014 02:26

Ефект від санкцій проти Росії буде збільшуватися - конгресмен США

Ефект від санкцій проти Росії буде збільшуватися - конгресмен США
Фото: lenta-ua.net

Конгресмен США Марсі Каптур заявляє, що ефект від санкцій, введених низкою країн проти Росії, з часом ставатиме більш відчутним.

Про це член Конгресу США сказала в інтерв'ю Радіо Свобода.

"З часом ефект від санкцій буде все більше давати про себе знати. Це стосується не тільки американських санкцій, але і санкцій інших країн світу", - зазначила вона.

"Крім загального згубного впливу на російську економіку, санкції вплинуть на місцевих олігархів. Протягом тривалого часу приблизно півтори сотні людей у Росії контролювали більше третини всіх грошей. Це - вражаюча статистика. Тому якщо цілеспрямовано застосовувати санкції на такі групи бізнесменів, незабаром росіяни усвідомлюють, що політика Путіна руйнівна по своїй суті не тільки для сусідніх країн, але і для Росії. Давайте трошки почекаємо, щоб краще проявився ефект", - заявила Каптур.

Вона також зазначила, що очікувала від деяких країн "більш жорсткої реакції". "Проте їхня обережність пояснюється залежністю від російського газу", - додала політик. Раніше США заявляли, що готові запровадити проти Росії третій, секторальний, рівень санкцій у разі, якщо вона і далі дестабілізувати ситуацію в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Ефект від санкцій проти Росії буде збільшуватися - конгресмен США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути