Ексклюзиви
пʼятниця, 06 червня 2008 16:04

Єдиною перешкодою для Vanco в Україні є Тимошенко - президент компанії

Єдиною перешкодою до реалізації проекту Vanco в Україні є особа прем"єр-міністра. Про це повідомив журналістів президент компанії Джин ван Дайк.

За його словами, звернення компанії Vanco в міжнародні арбітражні інститути у зв"язку з рішенням українських властей затримає початок розробки Прикерченської ділянки шельфу на 5-10 років.

Нагадаємо, що один із ідеологів БЮТ Олег Медведєв висловив сьогодні думку, що конфлікт навколо відсторонення урядом Юлії Тимошенко "псевдоамериканської" компанії Vanco від видобутку газу на Чорноморському шельфі може бути однією з основних причин кризи демократичної коаліції, що виникла після виходу з неї двох депутатів.

30 травня Юлія Тимошенко заявила про причетність бізнесменів Дмитра Фірташа і Ріната Ахметова до компанії VancoPrykerchenskaLtd (Віргінські острови). Після чого Группа Фірташа спростувала свою причетність до компанії, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Єдиною перешкодою для Vanco в Україні є Тимошенко - президент компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути