неділя, 05 січня 2014 09:38

Єдиного кандидата від опозиції на виборах президента у першому турі не буде - Яценюк

Єдиного кандидата від опозиції на виборах президента у першому турі не буде - Яценюк
Фото: liga.net

У першому турі президентських виборів будуть брати участь лідери всіх трьох опозиційних політичних сил

Про це в ефірі "5 каналу" заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк. За його словами, таке рішення було прийнято ще в травні 2013 року.

"По єдиному кандидатові ми вже частину переговорів провели і їх оприлюднили офіційно, оскільки 18 травня минулого року ми підписали Угоду трьох політичних сил, де чітко визначилися з тим, що єдиний кандидат отримає підтримку у другому турі", - заявив він, додавши, що ця Угода була підписана, і має виконуватися.

"Угода чітко сформулював наступний підхід: в першому турі всі кандидати від опозиції проходять як праймеріз, а у другому турі той, хто отримає найкращий результат, отримає підтримку всіх опозиційних сил", - зазначив Яценюк. Він також зазначив, що на даному етапі офіційно нічого не змінилося".

"Наша перемога полягає в тому, щоб три опозиційні сили в 2014 році сформували єдину команду-переможницю європейських змін. Ця команда не просто піде на вибори, не просто їх виграє, а доведе всьому світові, що Україна здатна проводити зміни, і що після 2015 року вона буде фактичним членом Європейського Союзу", - підкреслив Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Єдиного кандидата від опозиції на виборах президента у першому турі не буде - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

109

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути