Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2012 13:53

Спецтема: Луценко за ґратами

"Єдине, ким став Янукович — володарем "Межигір'я" — Ірина Луценко

"Єдине, ким став Янукович — володарем "Межигір'я" — Ірина Луценко
"Скільки можна ходити на шоу до Шустера, Кисельова?", питає у опозиції Ірина Луценко Фото: Gazeta.ua

Народ просто повинен перехворіти Януковичем і Майданом. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловила дружина Юрія Луценка Ірина.

Напередодні 8 Березня вона разом із донькою Юлії Тимошенко публічно попросили зустрічі з Віктором Януковичем. За словами пані Ірини, жодної реакції на це прохання не було.

"Мовчання Януковича говорить про одне: людина, яка отримала пост президента, ним не стала. Єдине, ким він став – володарем "Межигір'я". Нікого не чує, крім себе. Але цей період закінчиться", - зауважила вона.

Ірина підкреслила, що народ штовхають у бідність.

"Всі кажуть, що мій чоловік – молодець. Але особливого пориву йти на вулицю не бачу. Хоч жити стало набагато важче. Народ штовхають у бідність. А за щоденним виживанням нема коли виходити на вулицю. Однак це не значить, що народ схилив голову. Після помаранчевої революції люди почали думати. Зараз уже спитають: що ви запропонуєте перше, що – друге? От опозиція каже: "Ми в опозиції". А я, як і будь-який українець, хочу почути, яка програма буде в їхнього уряду. Народ повинен знати, заради чого виходити, що буде далі", - наголосила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники підрахували, що Луценко отримав вже більше тонни передач

"Ми бачимо незадоволені групи – вчителів, медиків, афганців, чорнобильців, студентів. Пенсіонери з вилами й лопатами вийшли в Донецьку. Всі думають, що стоять за свій шматок хліба. Поки не усвідомлюють, що стоять за справедливість. Немає тих, хто скаже: "Хлопці, об'єднайтеся, бо ви боретеся за одне, думаючи, що кожен – за своє". У мене питання до опозиції: "Скільки можна ходити на шоу до Шустера, Кисельова? Скільки можна там сидіти й "світитися"? Йдіть до людей і пояснюйте". Коли вийшли підприємці, то вже в листопаді на Майдані поставили ялинку. Потім афганці штурмонули Раду, поламали паркани. Влада боїться, коли людей багато. Влада боїться сили. І сила така є. Але її треба повести", - зазначила пані Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина: "Усе лікування Луценка - це знеболювальні"

Про те, як об'єднати людей, Ірина Луценко розповідає у новому номері журналу "Країна" № 11 (114) за 22 березня 2012 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Єдине, ким став Янукович — володарем "Межигір'я" — Ірина Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути