неділя, 17 січня 2021 05:55

Джонсон анонсував наступний саміт G7

Джонсон анонсував наступний саміт G7

Великобританія проведе саміт Групи семи (G7) з 11 до 13 червня. Він пройде в курортному містечку Карбис-Бей на Атлантичному узбережжі півострова Корнуолл.

На зустріч лідерів Великобританії, Німеччини, Італії, Канади, США, Франції, Японії та Євросоюзу будуть запрошені керівники Австралії, Індії і Південної Кореї. Про це повідомляє Reuters.

Як наголошується в комюніке уряду Великобританії, країни, що головує в 2021 році в неформальному об'єднанні семи економічно розвинених держав світу, на зустрічі лідери G7 обговорять такі спільні проблеми, як пандемія коронавіруса і кліматичні зміни. Вони також піднімуть тему загального доступу населення до безперешкодної торгівлі, переваг технологічного прогресу і наукових відкриттів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського розповіли, коли очікують на "нормандський саміт"

12 січня відбулась "нормандська зустріч" радників президентів, що тривала понад 6 год. Обговорювали реалізацію рішень Паризького саміту лідерів України, Німеччини, Франції та Росії. Політичні радники лідерів "нормандської четвірки" зберуться ще раз.

Зараз ви читаєте новину «Джонсон анонсував наступний саміт G7». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути