середа, 07 жовтня 2009 23:43

Джоджик пояснив, чому вийшов з коаліції

Джоджик пояснив, чому вийшов з коаліції

Продовжувати бути лише ширмою у політичній грі нинішнього уряду Українська народна партія більше не може. Прийнято рішення щодо відкликання двох депутатів із чинної коаліції.

Про це у середу ввечері в ефірі Шустер Live заявив заступник глави УНП, депутат від НУ-НС Ярослав Джоджик.

"Досвід нашої участі у коаліції продемонстрував, що практично жодна вимога УНП , яка була напередодні утворення коаліції, не була виконана. Починаючи від того, які були заключені газові угоди, продовжуючи політикою щодо Чорноморського Флоту", - розповів він.

Відповідаючи на запитання, чому заява про вихід з коаліції пролунала одразу на другий день після голосування у першому читанні за законопроект народного депутата від Блоку Литвина Олега Зарубінського, Джоджик сказав, що рішення було прийняте ще за декілька днів до цього.

"Нещодавно відбулось засідання керівного органу нашої партії, де було повністю проаналізовано теперішній стан речей і прийнято рішення про те, що Українська народна партія на базі певних фактів не може перебувати у коаліції", - зазначив "нунсівець".

Крім того, Джоджик заперечив, що його заява пов"язана з тим, що глава УНП Юрій Костенко нібито вимагав у Кабінету Міністрів призначення свого представника на Мінвуглепром і отримав відмову.

"Є категорія людей і політиків, які інших мотивів, ніж особистої меркантильної зацікавленості у своїй діяльності не визнають. Саме це дуже часто переноситься на інших людей і політиків. Всі вимоги і ультиматуми, які УНП висувала уряду, були публічними. Жодна з вимог не була реалізована", - наголосив депутат.

Нагадаємо, сьогодні Юрій Костенко повідомив про вихід своїх однопартійців із коаліції.

Народні депутати-члени УНП Ярослав Джоджик і Олександр Клименко відкликають свої підписи, поставлені під угодою про створення коаліції фракцій "Наша Україна - Народна самооборона", БЮТ і блок Литвина.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Джоджик пояснив, чому вийшов з коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути