вівторок, 21 січня 2014 13:02

Двічі на день у Львові проходять автопробіги, а уночі активісти їдуть на Київ

Двічі на день у Львові проходять автопробіги, а уночі активісти їдуть на Київ
Фото: leocity.info

21 січня опівдні у  Львові біля пам'ятника Королю Данилу зібралися кілька десятків активістів і до десяти авто, аби провести автопробіг  із гаслом "Загальна мобілізація. Всі на Київ".

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Охочих закликають долучитися до цього заходу. Автопробіги пройшли вчора і ще один пройде сьогодні увечері - о 20:00. Вчора 14 автомобілів з певними інтервалом у русі проїхали вул. Личаківською, Пасічною, а також Сиховом, вул. Науковою, Левандівкою, Городоцькою, проспектом Чорновола і повернулись до центру.

"Вчора до нашого автопробігу із державної символікою долучилися до 5 звичайних автомобілістів, нас підтримували. Кожен може показати свій протест - не треба чекати політичних закликів до дій. Ми вже звикли, що за нашими діями стежать правоохоронці - щоправда, активних дій не чинять, лише знімають усе на відео. Боятися не треба", - каже  представник організація водіїв "Рабів до раю не пускають" Іван Спринський.


Сьогодні заплановано проїхати вулицями Зеленою, Пасічною і продовжити пробіг за вчорашнім маршрутом. Триватиме автопробіг до двох годин. Опівночі автомобілісти вирушать до Києва. Крім того, всі хто хоче допомогти Майдану, може приносити індивідуальні засоби захисту та медикаменти в офісний центр на вул. Водогінну, 2 (деталі з'ясовувати в охорони або за номером 093 947 6007.

Зараз ви читаєте новину «Двічі на день у Львові проходять автопробіги, а уночі активісти їдуть на Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути