Ексклюзиви
понеділок, 01 лютого 2021 19:33

Дубінський відреагував на своє виключення із фракції

Народний депутат Олександр Дубінський відреагував у Facebook на своє виключення із фракції партії "Слуги народу" звинуватив колишніх колег у боягузтві і підлості.

"Текст, який навіть не дали виголосити вже колишні колеги по "фракції". Панічно злякавшись. Боягузтво і підлість. В одному флаконі. Шановні і нешановні колеги! На жаль, події останніх трьох тижнів яскраво і чітко продемонстрували справжнє обличчя акторів на політичній сцені України", - написав він.

Дубінський заявив, що у фракції намагаються використовувати шахрайські методи для досягнення чиїхось результатів.

"Те, що ви творите, ви за це і будете відповідати. Це безвідповідально, безпідставно, аморально і принизливо для країни. Ще раз для всіх повторюю - це не мій персональний питання. Це питання суб'єктності нашої країни і її влади, обраної українським народом", - додав нардеп.

Заявив, що владу роблять суб'єктом шантажу і управління аферистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський заявив про олігархічний вплив на "Слугу народу"

"Я особисто прошу всіх у фракції, хто підтримує мене, не виходити з цієї фракції на знак протесту, залишитися в ній і до останнього намагатися захистити президента від шляху в прірву, куди веде його нечистоплотне оточення. Тому що разом з президентом в цю прірву йде і наша країна. Я знайду загальні форми співпраці для тих, хто по-справжньому вважає себе слугами українського народу, а не піддається шантажу аферистів і шахраїв і служить неукраїнським інтересам. Ми обов'язково переможемо. Не сумнівайтеся!" - додав Дубінський.

Автор: Facebook/Олександр Дубинський
  Дубінський написав про виключення у Facebook
Дубінський написав про виключення у Facebook

Фракція "Слуга народу" на засіданні у понеділок проголосувала за виключення зі своїх лав народного депутата Олександра Дубінського, проти якого США запровадили санкції. Рішення зачитав голова фракції Давид Арахамія.

Зараз ви читаєте новину «Дубінський відреагував на своє виключення із фракції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути