середа, 29 березня 2017 14:01

Дубілет пропонує допомогу в е-декларуванні

Дубілет пропонує допомогу в е-декларуванні
Фото: UAinfo

Діяльність системи електронного реєстру декларацій можна забезпечити за 7 млн грн, замість виділених з бюджету 27 млн грн.

Про це у Facebook написав колишній директор з інформаційних технологій Приватбанку Дмитро Дубілет.

"Якийсь сюр із цими е-деклараціями. На створення системи, яка не працює, виділили 27 мільйонів гривень. Уряд оголосив, що готовий витратити на неї до 100 мільйонів гривень.

Публічно заявляю, що команда iGov готова створити систему з бюджетом до 7 мільйонів гривень, включаючи всі серверні потужності. Все, що перевищить цю суму, - за мій рахунок. Сподіваюся, мої слова не звучать голослівно. Все-таки досвід роботи з Приват24 і процесингом Приватбанку - найнавантаженішими системами в Україні - у мене є", - написав Дубілет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальні зміни до закону про декларування

29 березня прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду відчитав голову НАЗК Наталію Корчак за те, що агентство не забезпечило нормальну роботу сайту електронних декларацій. Глава уряду закликав керівництво НАЗК піти у відставку.

Сайт подачі електронних декларацій фактично не працює вже майже 5 днів. Чиновники не можуть подати свої декларації. За законом, за винятком певних категорій, мають зробити це до 1 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Дубілет пропонує допомогу в е-декларуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути