четвер, 07 липня 2011 11:03

ДТП у Тернополі: автівка перетворилася на купу металу після потрійного удару
5

Фото: Фото: Прес-служба МВС

Нещодавно в Тернополі сталася неординарна дорожня пригода. На одній із вулиць міста водій-лихач збив легковиком дорожній знак та два дерева. На щастя, шофер та його пасажир вижили. З травмами карета швидкої доправила обох потерпілих у лікарню.

Про це розповіли у прес-службі МВС Тернопільської області.

Як розповіли міліціонери, аварія сталася у вихідні о пів на сьому ранку. "Невідомо звідки саме їхали 24-річний житель обласного центру та 22-літній студент, але достеменно відомо, що автомобіль марки "Nissan Primera" мчав на шаленій швидкості", - додали вони.

"Мешканців будинку по вулиці Тарнавського розбудив гуркіт. Під вікнами першого поверху жителі спостерігали результат швидкої їзди - авто після дорожньої пригоди було подібне на зім'яту бляшанку. Таксист, який їхав вулицею, повідомив про подію міліціонерів", - йдеться у повідомленні.

Дорожня пригода сталася між двома пішохідними переходами. Автомобіль буквально летів до будинку, і, якби не посадка, міг би опинитися у чужій квартирі. Лихач спочатку наїхав на знак "пішоходний перехід". Від удару автомобіль перевернувся. Дерева, посаджені тридцять років тому, завадили подальшому рухові автівки.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Тернополі: автівка перетворилася на купу металу після потрійного удару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути