Ексклюзиви
середа, 06 жовтня 2021 12:34

Дружина Саакашвілі вперше прокоментувала його роман зі "слугою"

Дружина Саакашвілі вперше прокоментувала його роман зі "слугою"
Рулофс прокоментувала відео чоловіка з Ясько, де вони зізнаються, що перебувають у стосунках. Фото: facebook.com/RoelofsSandra

Дружина колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі Сандра Рулофс уперше прокоментувала його відео з народною депутаткою із фракції "Слуга народу" Єлизаветою Ясько.

Рулофс заявила, що її чоловік є політвʼязнем. 6 жовтня у Facebook вона зазначила, що повністю приєднується до вимог звільнити Саакашвілі, "попри особисті емоції".

"Не приховую, що зміст відео, яке зробили в пʼятницю ввечері, був для мене несподіваним, а форма — абсолютно неприйнятною", - написала вона.

Мова про відео, яке Ясько оприлюднила в день затримання Саакашвілі у Тбілісі. 1 жовтня політики зізналися, що перебувають у стосунках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали нове відео арешту Саакашвілі

Рулофс — громадянка Нідерландів. Із Саакашвілі вони одружились 1993 року, мають двох дорослих синів. Офіційно про розлучення Саакашвілі з Рулофс не повідомлялось. Ясько ж заявила, що він розлучений, а їхнім стосункам понад рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вішають" убивство за змовою: на Саакашвілі завели справу в ЛНР

Депутатка Ради із фракції "Слуга народу" Ліза Ясько, у якої роман із Саакашвілі, приїхала в Грузію. 5 жовтня жінку помітили біля слідчого ізолятора в місті Руставі.

Саакашвілі затримали в Грузії 1 жовтня, куди він повернувся напередодні виборів. Він заявив, що вважає себе політичним в'язнем, і оголосив голодування.

Саакашвілі не був на батьківщині останні вісім років. Його заочно засудили до шести років ув'язнення, визнавши винним в організації нападу на колишнього грузинського депутата Валерія Ґелашвілі. І оголосили в розшук. Також Саакашвілі є підозрюваним в інших кримінальних справах.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Саакашвілі вперше прокоментувала його роман зі "слугою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути