неділя, 31 жовтня 2010 15:28

Дружина мера Полтави ледь не впала біля кабінки для голосування (ФОТО)
5

У Полтаві вже проголосували кандидати на посаду мера, котрі мають найвищі рейтинги.

Нині діючий міський голова Андрій Матковський прийшов на виборчу дільницю разом з дружиною Вікторією і синами 23-річним Павлом і 5-річним Михайлом.

У черзі за бюлетенями стояли 10 хвилин, трішки більше в черзі до кабінок.

"Після приїзду патріарха Володимира, я став спокійний і впевнений (10 жовтня він освятив місце під нову церкву, провів святкову літургію - Gazeta.ua). Переконаний, люди оберуть владу, яка займатиметься їхніми проблемами, а не політикою, - каже пан Андрій. - Останнім часом майже не приділяв уваги молодшому сину, постійно був зайнятий. Сьогодні родиною гуляли в парку, збирали листя і жолуді. Знайшли кілька червоних жолудів. Таких не бачив навіть у дитинстві. Після голосування підемо їсти піцу. Молодший Міша її дуже любить".

Члени комісії не дозволяють людям займати чергу за родиною міського голови. Виборці збилися в купу, штовхаються, деякі почали обурюватися.

"Я його вже не знаю. Чи й не начальство, жди його на хворих ногах, поки за себе проголосує," - бурчить літня жінка, опирається на палку.

"Так і не знаєте. А може згадаєте, за гроші?" - питається чоловік у чорній куртці, сміється.

"За які гроші?" - "За 100 гривень, шо давали вам перед виборами".

Останньою з Матковських з кабінки виходить дружина мера Вікторія. Вона зачіпається за металевий каркас конструкції і ледь не падає.

Родина Матковських від виборчої дільниці іде до 4-зіркового готельно-ресторанного комплексу "Палаццо". Його власниця Олена Шуліка - подруга сім'ї.

Колишній голова Полтавської облдержадміністрації і кандидат у мери Полтави Валерій Асадчев, якого висунула Українська народна партія на виборчу дільницю прийшов сам. Нещодавно він змінив столичну прописку на полтавську, тож мав право проголосувати за себе. Його донька Тетяна проживає в Києві, а дружина Валентина сьогодні приїздить зі столиці в Полтаву.

"Вранці молився в Успенській церкві, зустріну дружину і піду в штаб, - розповів Валерій Михайлович. - Збиратимемо інформацію. Слідкуватимемо за перебігом виборів".

Зараз ви читаєте новину «Дружина мера Полтави ледь не впала біля кабінки для голосування (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути