понеділок, 27 грудня 2010 17:49

Дружина Луценка просить українців не дати вбити її чоловіка

Дружина Луценка просить українців не дати вбити її чоловіка

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко вважає арешт свого чоловіка Юрія Луценка помстою влади за його політичну позицію. Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції.

За її словами, мета влади - будь-яким шляхом закрити Луценка у в'язниці.

"Моя заява буде короткою. Я вважаю, що це помста нинішньої влади моєму чоловікові за його політичну позицію. Помста ця полягає у наступному: будь-яким шляхом закрити мого чоловіка у в'язниці. Ви прекрасно знаєте, що за дві каденції у Міністерстві внутрішніх справ було затримано і посаджено до в'язниці багато злочинців, які, звичайно ж, "чекають" мого чоловіка там. Також і міліціонери, які були за внутрішніми розслідуваннями через корупційні діяння посаджені у в'язницю. Тому я вважаю, що нинішня влада хоче посадити його у в'язницю з можливими найгіршими для нього наслідками", - підкреслила вона, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Коментуючи заяви про те, що Луценку радили виїхати з країни, його дружина запевнила, що її чоловік ніколи раніше не збирався і тепер не погодився б залишити Україну через переслідування з боку правоохоронних органів.

При цьому Луценко звернулася до Президента України Віктора Януковича з проханням не вдаватися до знищення своїх опонентів: "Якщо Ви, маючи всю повноту влади, всю вертикаль, знищите своїх ворогів явних, які не бояться говорити Вам правду в очі, з ким Ви залишитеся? Ви залишитеся з прихованими ворогами, і тоді ви не зможете спати, тому що у вас залишаться тільки свої, а зраджують як раз свої".

Звертаючись до українців, Луценко нагадала, що багато років Луценко захищав інтереси простих громадян.

"Він підірвав здоров'я на Майдані, відстоюючи ваші інтереси, ніколи не ховався ні за чиї спини, у нього ніколи не було думки втекти з України, оскільки він справжній громадянин. Тому я прошу вас, підтримайте його, не дайте їм його вбити", - заявила вона.

Як відомо, Юрія Луценка у неділю 26 грудня затримали поблизу його дому працівники прокуратури та 11 бійців "Альфа" СБУ.

Як заявив пізніше сам Луценко, його затримали у справі про отруєння екс-президента Віктора Ющенка.

27 грудня рішенням Печерського райсуду екс-міністра внутрішніх справ заарештовано на два місяці.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Луценка просить українців не дати вбити її чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути