четвер, 23 липня 2009 08:17

Дружина Гонгадзе підозрює, що Пукач перекладе вину на небіжчиків

Дружина Гонгадзе підозрює, що Пукач перекладе вину на небіжчиків

Мирослава Гонгадзе припускає, що підозрюваний у вбивстві її чоловіка Георгія Гонгадзе - Олексій Пукач спробує перекласти свою вину на небіжчиків.

Про це повідомила представник вдови журналіста Валентина Теліченко.

На думку Мирослави Гонгадзе, затримання Пукача - важливий крок, але ще не гарантія того, що всі замовники злочину будуть викрити.

"На жаль, слідство обмежилося останнім часом очікуваннями Пукача і не працювало у цьому напрямку. І я не бачу серйозних результатів по записам Мельниченка. Крім того, розумію, що Пукач спробує максимально зменшити свою провину, свою участь", - сказала вона.

"Я підозрюю, що Пукач намагатиметься перекласти вину на небіжчиків - Фере, Дагаєва, Кравченка (Едуард Фере - генерал-полковник МВС, помер у червні після шестирічного перебування в комі; Юрій Дагаєв - генерал-полковник МВС, раптово помер у клініці в Австрії)", - зазначила Мирослава Гонгадзе.

"А це означає, що ще дуже багато чого треба зробити, і дуже хотілося б, щоб слідство змогло ефективно попрацювати з тим, щоб просунутися у розслідуванні. На жаль, арешт Пукача - це ще зовсім не гарантія того, що будуть покарані всі замовники та організатори ", - сказала Гонгадзе, яку цитує Теліченко.

Як відомо, раніше заступник голови СБУ Василь Грицак повідомив, що Пукач назвав замовників убивства Георгія Гонгадзе.

Ліга.net
Зараз ви читаєте новину «Дружина Гонгадзе підозрює, що Пукач перекладе вину на небіжчиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути