Ексклюзиви
понеділок, 07 листопада 2016 09:52

Довічно на посаді залишили суддю, який забороняв Майдан

Довічно на посаді залишили суддю, який забороняв Майдан
Фото: kaas.gov.ua

Вища кваліфікаційна комісія суддів рекомендує на посаду судді безстроково суддю Київського апеляційного адмінсуду Володимира Мельничука, який приймав рішення проти Майдану.

Про це написав адвокат Небесної сотні та автомайданівців Роман Маселко у Facebook.

"Черговий "суддя Майдану" пройшов кваліфікаційне оцінювання ВККС та вже спокійно довічно продовжуватиме вершити "правосуддя" та отримувати підвищену зарплату. І не простий суддя, а той, який підтримав сумнозвісне рішення про заборону Майдану. 3 листопада, у той час, коли ВРУ приймала закон про Вищу раду правосуддя, ВККС підтвердила можливість здійснювати правосуддя суддею Київського апеляційного адміністративного суду Володимиром Мельничуком", - повідомив Маселко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ взялася за суддівську мафію - оголошені підозри

Він нагадав, що суддя Мельничук разом із суддею Лічевецьким не побачили жодних порушень у постанові судді Саніна, яка забороняла Майдан з 1 грудня 2013 року по 7 січня 2014-го.

"Спочатку ВРЮ, а от тепер ВККС вирішили, що ці судді не лише не підлягають покаранню, але й відповідають усім трьом критеріям (компетентність, добросовісність, етика поведінки), гідні зватися суддями та можуть продовжувати здійснювати правосуддя", - зазначив Маселко.

Раніше ВККС рекомендувала обрати безстроково суддю Голосіївського райсуду Києва Олександра Білика, який під час Революції гідності відбирав права в автомайданівців.

Зараз ви читаєте новину «Довічно на посаді залишили суддю, який забороняв Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути