понеділок, 18 лютого 2013 15:10

Дострокових парламентських виборів виключно за "мажоритаркою" не буде - "свободівець"

Дострокових парламентських виборів виключно за "мажоритаркою" не буде - "свободівець"
Олексій Кайда Фото: provse.te.ua

Дочасних парламентських виборів виключно на мажоритарній основі в Україні не буде. Таку думку висловив народний депутат від фракції "Свобода" Олексій Кайда у коментарі Gazeta.ua.

"Для "регіоналів" існують щонайменше дві проблеми. Перша – треба мати потрібну кількість голосів, а їх у влади немає. Пропозицію про виключно мажоритарні вибори не підтримують "Батьківщина", "УДАР", "Свобода". Однозначно проти будуть і комуністи. Друга – для цього треба розблокувати парламент. Зараз "регіонали" не підуть на будь-які силові дії. Тому їхні заяви вважаю блефом", - зауважив нардеп.

Якщо ж президент після тривалого блокування наважиться розпустити парламент і оголосити вибори згідно з діючим законодавством, то влада знову програє.

"Подивіться на останні соціологічні дослідження: за останні три місяці рейтинг суттєво зріс лише у "Свободи". Партія влади може похвалитися лише зниженням рівня довіри. За таких умов будь-які дострокові вибори лише на шкоду владі", – заявив "свободівець".

Нагадаємо, що опозиціонери блокують Верховну Раду, вимагаючи персонального голосування кожного депутата. Як повідомляють ЗМІ, "регіонали" можуть піти на дострокові перевибори, але виключно на мажоритарній основі.

Зараз ви читаєте новину «Дострокових парламентських виборів виключно за "мажоритаркою" не буде - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути