четвер, 08 грудня 2011 12:01

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Донька Тимошенко закликала Європу ввести санкції проти Януковича

Донька Тимошенко закликала Європу ввести санкції проти Януковича

Донька екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Євгенія Карр закликає лідерів Європейського Союзу запровадити санкції проти режиму Віктора Януковича.

"Коли били та ув'язнювали демократичну опозицію Зімбабве, Європа відреагувала забороною на в'їзд для гнобителів. Сьогодні прийшов час зробити теж саме по відношенню до чинного керівництва України", - сказала Карр, виступаючи на Конгресі Європейської народної партії у французькому місті Марсель.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Тимошенко прощалася з сім'єю ніжними обіймами і поцілунками

За її словами, авторитарний режим Януковича в Україні ув'язнив без жодної провини Тимошенко та інших членів її уряду та піддає їх тортурам. "Якби моя мама була тут сьогодні, вона сказала б, що, поки ми говоримо, з кожною хвилиною, що минає, молода і слабка українська демократія систематично та цинічно знищується режимом, основаним на страху та корупції", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄНП підтримає Угоду про асоціацію, якщо Тимошенко звільнять - резолюція

"Насправді, майбутнє України з кожним днем виглядає все похмурішим. Більше не існує розподілу влади, всі основні інституції опинились в руках однієї людини, яка погано розуміє, що робити зі своєю всемогутністю, але яка добре знає, як годувати її безперервними атаками на бізнес, банки, власність та стратегічні ресурси української держави. Наша країна фактично перетворилась на приватну власність президентської родини", - заявила Карр.

Зараз ви читаєте новину «Донька Тимошенко закликала Європу ввести санкції проти Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути