пʼятниця, 07 травня 2021 16:36

Донька судді Константінової обізвала українців "бидлом" і виправдовувала російських окупантів

Донька судді Печерського районного суду міста Києва Крістіни Константінової на ім'я Настя обізвала українців "бидлом" і виправдовувала російського окупанта, який захопив Крим.

 

Відео опублікував у Facebook юрист Михайло Жернаков.

На відео дівчина говорить російською. Розповідає про "одного из любимых русских исполнителей Басту, который приехал в Киев".

"Кстати, поки не ушла на пляж, хотела высказаться... Я читаю в новостях, что что-то ему доказывают, рассказывают, что Крым наш, бегают что-то, не дают человеку отдохнуть. Какое-то наше быдло украинское. Угомонитесь блин, он артист. То, что он выступал в Крыму, это ничего бл*дь вообще не значит. Он уже не наш, смеритесь с этим бл*дь. Про*бали... Вы шо вообще там еб*нулись. Вообще конченые, фу, позор украинцы.

Кого нам слушать? Наше украинское д*рьмо? Алену Алену эту конченую?", - говорить донька судді.

Дівчина навчається на третьому курсі юридичного факультету в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Увага. Ненормативна лексика.

Суддя Крістіна Константінова відправила під домашній арешт учасників акції під Офісом президента Сергія Філімонова і Романа Ратушного, нагадує юрист.

 

"А раніше дозволяла обшуки в Автомайдану. Настя теж, видно, буде суддею", - пише Михайло Жернаков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський два роки закривав очі на Вовка

"З 2014 суддя Константінова (Тарасюк) "виховувала" Настю разом із суддею Кицюком. А батьком Насті є Анатолій Тарасюк - він у ДБР очолює відділ по розслідуванню справ Майдану", - пише у Facebook юрист Роман Маселко.

Відео одразу викликало негативну реакцію користувачів соцмережі:

"Реальне обличчя судової системи", "Що це за шмара?", "Губи накачала, а мозок ні", "Одразу видно перспективи майбутнього світоча юриспруденції. Особливо сприятимуть кар'єрі два покусані бджолами інструменти для говоріння ротом", "Л*йно".

Цього тижня громадянин Російської Федерації Василь Вакуленко, відомий під сценічним ім'ям Баста, був у ресторані в центрі Києва. Раніше він відвідував окупований Крим.

Охоронці репера хотіли побити киянина, який запитав співака про Крим

Восьмий рік триває агресія РФ проти України. 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Донька судді Константінової обізвала українців "бидлом" і виправдовувала російських окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути