Ексклюзиви
пʼятниця, 22 квітня 2011 14:32

Донька Пилипишина розповіла, як вчора намагались заарештувати її лежачого батька

Донька Пилипишина розповіла, як вчора намагались заарештувати її лежачого батька

До реанімаційного відділення клініки "Медіком", в якому лежить колишній головa Шевченківської райадміністрації столиці Віктор Пилипишин, не пускають відвідувачів. Двоє охоронців стоять на вході до реанімаційного відділення. Спілкуватися з лідером ГО "Кияни передусім" можуть лише адвокати.

Адвокат Євген Солодко говорить, що зараз у Голосіївському суді буде розглядатися справа про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання Пилипишина у СІЗО. За словами адвоката, лікарі кажуть, що він не транспортабельний і перевозити його не можна.

На думку Солодка, міліція спеціально обрала вечір четверга, тому що попереду три вихідних дні, і не можна буде оскаржити рішення прокуратури.

Другий адвокат колишнього голови Шевченківської районної ради столиці Сергій Гребенюк каже, що виглядає його клієнт "неважно", не підводиться і рідко відкриває очі.

Про подробиці вчорашніх подій розповіла донька Пилипишина: "Ми приїхали провідати батька о 21.30. Вже були розставлені люди по коридору і периметру лікарні. В коридорі, біля батькової палати, стояло близько 20 осіб. Ніхто не представлявся. Ми зайшли в палату і побачили, що батько у важкому стані. У нього була висока температура, він кашляв, піднявся тиск. Він мовчав i нічого не сказав, бо не міг говорити. Через півгодини мене насильно вивели з палати", - каже Олена Пилипишинa.

Вона розповіла також, що востаннє говорила з батьком в четвер о 17 годині. За словами доньки екс-голови Шевченківської райради, він тоді вже не підводився з ліжка

"Ми планували святкувати Великдень родиною у лікарні, але тепер від цих планів доведеться відмовитись", - каже Олена.

Однопартійці Пилипишина пов'язують "маски-шоу" у клініці з політикою. Конкретних прізвищ і причин не називають, але повністю відкидають версію переслідування його як бізнесмена.

Нагадаємо, прокуратура Києва порушила кримінальну справу стосовно колишнього голови Шевченківської районної ради столиці Віктора Пилипишина. Його звинувачують у перевищенні повноважень і заподіянні збитків громаді на суму понад 15 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Донька Пилипишина розповіла, як вчора намагались заарештувати її лежачого батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути