середа, 19 травня 2010 08:24

Донію призначили судмедекспертизу

Донію призначили судмедекспертизу
Народному депутатові Олесю Донію призначена судово-медична експертиза для визначення ступеня тяжкості пошкоджень, які він одержав в результаті інциденту під час пленарного засідання парламенту 27 квітня.

Про це у вівторок повідомив прокурор Києва Юрій Ударцов, передає "Інтерфакс-Україна".

"Донію призначена СМЕ, щоб визначити ступінь тяжкості пошкоджень, і лише після того ми визначатимемося, визнаватимемо його потерпілим чи ні", - сказав він.

При цьому прокурор також додав, що судово-медична експертиза також призначена іншим народним депутатам від різних політичних сил, які звернулися з відповідною заявою до прокуратури.

За словами Ударцова, у даній кримінальній справі працює 5 слідчих.

"Допити йдуть щодня", - сказав він.

Нагадаємо, 27 квітня Верховна Рада ратифікувала угоду про подовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на українській території. Голосування проходило в атмосфері крайньої напруженості в сесійній залі.

Відразу після відкриття пленарного засідання у бік президії полетіли яйця. Спікерові парламенту Володимиру Литвину довелося ховатися від них під парасольками. Пізніше в залі спрацювали декілька димових шашок, а між депутатами від коаліції і опозиції виникали бійки.

Прес-служба "Народної самооборони" з посиланням на депутата Тараса Стецьківа повідомила, що Доній одержав струс мозку під час сутичок в сесійній залі.

Прем"єр-міністр опозиційного уряду, депутат Ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Сергій Соболєв заявив, що Доній вже 21 день знаходиться в лікарні і його стан не поліпшується. За словами Соболєва, Донія планують перевести на інтенсивне лікування.

Зараз ви читаєте новину «Донію призначили судмедекспертизу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути