вівторок, 25 вересня 2012 18:33

Доній вирішив, що він автоматично потрапив у список ворогів опозиції

Доній вирішив, що він автоматично потрапив у список ворогів опозиції
Олесь Доній розповів, через що потрапив немилість керівництва опозиції. Фото: podrobnosti.ua

Безпартійний депутат та кандидат у нардепи Олесь Доній пов'язує звинувачення Арсенія Яценюка у зрадництві опозиціонерами, що не потрапили у список і критикують Об'єднану опозицію, з тим, що люди усе більше розуміють справжню мету керівництва цього політичного об'єднання.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

Політик каже, що керівництво опозиції має підступний план.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доній розповів хто кому платить в передвиборній гонці

"Інформація про те, що мажоритарні округи продаються владі, все більше доходить до людей. Зокрема було продане місце Катерини Лук'янової. Лише за півгодини до з'їзду, через скандал, який влаштував Гримчак, її виключили. Але на її місце все одно вставили іншу людину Жванії. За великі гроші керівництво опозиції фактично допомагає владі зібрати у Раді 300 голосів для можливості змін до Конституції і обрання президента у парламенті", - наголошує Доній.

Більше того, Доній впевнений, що подібними речами займаються не рядові члени партії.

"На 90% насправді в "Батьківщині", і в партіях, які об'єдналися — це патріотичні ідейні люди. А те, що за їхніми спинами робляться оборудки, використовуючи те, що Юлія Тимошенко сидить у тюрмі і втратила вплив на партію, це прикрий факт. Ті люди, які наважуються говорити про продаж округів владі, автоматично потрапляють у список не просто опонентів, а ворогів", - додав він.

Доній натякає, що після виборів люди самі зрозуміють, хто саме займався продажем округів, а поки йому прикро, що людей обдурюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влада може політично вбити Яценюка, призначивши його прем'єром після виборів" - Березовець

"Думаю, що люди самі розберуться після 28 жовтня. Коли виявиться, що більшість помаранчевого сектору мажоритьарних округів була продана навмисне. Як би потім не кричали люди, які продали ці округи, що це фальсифікації і маніпуляції, люди усе побачать і зрозуміють. Прикро, що використовується довіра людей до націонал-демократії для фактично дискредитації з середини цієї сили. Коли хтось візьме на себе відповідальність за те, що вони поставили у список Катерину Лук'янову, тоді це й проявиться, хто й що насправді робив. Люди самі розберуться, хто боровся за незалежність, хто тримає позиції, а хто навчився говорити і використовує опозиційні гасла, а насправді розвалює опозицію з середини", - вважає Доній.

Зараз ви читаєте новину «Доній вирішив, що він автоматично потрапив у список ворогів опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути