пʼятниця, 15 квітня 2011 11:37

Донецьку міськраду просять не чіпати єдину українську школу

Донецьку міськраду просять не чіпати єдину українську школу

Близько півсотні "нашоукраїнців", активісти інших політичних організацій та представники батьківських комітетів трьох шкіл Донецька – №2, №111 та №121, які перебувають під загрозою закриття, сьогодні пікетують міську раду з вимогою не закривати навчальні заклади.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", саме цього дня відбувається сесія міської ради, де розглядатиметься це питання.

Батьки наголошують на тому, що "влада прирікає цілі райони на соціальну деградацію та вимирання, бо немає школи – немає перспективи для молоді".

Пікетувальники тримають плакати з написами: "Залиште нашим дітям 121 школу!", "Школа 111 – єдина українська школа в Донецьку", "Діти – це святе".

За словами організаторів акції, донецькі школи приїхали також підтримати батьки з Макіївки.

На даний момент представники батьківських комітетів перебувають на сесії, де їх заслуховуватимуть депутати міської ради. Саме на сьогоднішньому засіданні буде вирішена доля Донецьких шкіл.

Нагадаємо, 18 лютого 2011 року народні депутати від "Нашої України" зареєстрували у парламенті проект постанови ВР "Про запровадження мораторію на закриття загальноосвітніх навчальних закладів".

Вже вдалося відстояти чотири з восьми шкіл у Макіївці, які планували закрити.

Зараз ви читаєте новину «Донецьку міськраду просять не чіпати єдину українську школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути