понеділок, 31 березня 2008 09:28

Домовлятися за газ до Москви поїде радник Тимошенко

Сьогодні, 31 березня, керівники "Нафтогаза України" і російського концерну "Газпром" в Москві проведуть черговий раунд переговорів по газу. Про це повідомило джерело в уряді України.

Як передає "Ера FM", делегацію "Нафтогаза", яку очолить глава правління холдингу Олег Дубина, супроводжуватиме керівник групи радників прем`єр-міністра Віталій Гайдук. "Нафтогаз" і "Газпром" в ході майбутньої зустрічі можуть підписати низку документів з метою практичної реалізації Угоди про розвиток відносин у газовій сфері від 13 березня 2008 року.

Нагадаємо, 13 березня голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер і голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина підписали Угоду про розвиток відносин у газовій сфері. Згідно з документом, з березня по грудень 2008 року в Україну буде поставлений газ центрально- і середньоазіатського походження в об`ємі не менш ніж 49,8 млрд. кубометрів за ціною $179,5 за тис. кубометрів. Покупцем газу на кордоні з Україною буде НАК "Нафтогаз України".

При цьому постачання середньоазіатського газу в січні-лютому в об`ємі 5,2 млрд. кубометрів будуть повністю оформлені і сплачені за контрактами "РосУкрЕнерго" і "Укргаз-енерго", повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Домовлятися за газ до Москви поїде радник Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути