пʼятниця, 25 лютого 2011 13:00

Добкін нацькував міліцію на вічно незадоволених комуністів

Добкін нацькував міліцію на вічно незадоволених комуністів

У Харкові розгорається конфлікт між комуністами і Партією регіонів, що схвалила відновлення в місті меморіальної дошки на честь греко-католицького ієрарха Йосипа Сліпого.

Про це повідомив Геннадій Макаров, голова координаційної ради російських організацій Сходу України.

Комуністи-депутати, які потрапили під пресинг правоохоронців, який як вони запевняють, був санкціонований тандемом "регіоналів" Добкін-Кернес, стверджують, що такого не було навіть при Кучмі. Близько 200 міліціонерів рвали плакати, куртки, депутатів-комуністів відтягали під руки від місця "торжеств", як нашкодивших школярів, не пред'явивши рішення суду, оформленого як це належить. Все це відображено на відео, яке опублікував обком КПУ.

Олексій Перепелиця, депутат міськради від КПУ розповідає: "Коли о 12 ночі мені як відповідальній особі по організації пікету подзвонили, що судове засідання почнеться о нуль годин, а було без 15, я резонно зауважив, що я фізично не встигну потрапити на це засідання суду . І після цього ні дзвінків, ні документів не було пред'явлено, тільки зачитувався папір, на якому не було ані печаток, ані підписів".

Макаров відзначає, що ПР навіть не намагається примиритися з фракціями комуністів у Харківській обласній та міській радах і, мабуть, "біло-блакитні" навіть задоволені таким загостренням.

"У "регіоналів" певне запаморочення від успіхів у вибудовуванні владної вертикалі вже в місті, яке завжди позиціонувало свою особливу, європейську, антифашистську позицію у ставленні до націонал-радикалізму Львова", - підкреслив Макаров.

На його думку, історія з "прогином" керівництва Харкова і Харківської області вступає в протиріччя з позицією покійного Євгена Кушнарьова, яку підтримали харків'яни, з 2004-5 років віддавши центральну та місцеву владу "регіоналам".

"Віддавши необандерівській Галичині ініціативу формування державних смислів, "регіонали" показали, що у них не тільки немає ідеологів, рівних Євгену Кушнарьову, але вони забули всі заповіти свого знаменитого земляка", - констатує Макаров.

Зараз ви читаєте новину «Добкін нацькував міліцію на вічно незадоволених комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути