Ексклюзиви
пʼятниця, 11 липня 2008 15:06

Добкін каже, що Кернес спіткнувся і нікого не бив

Добкін каже, що Кернес спіткнувся і нікого не бив
Геннадій Кернес спіткнувся на сходинках міськради, а не вдарив депутата від фракції "НУ-НС" Андрія Руденка, який йшов попереду, пояснює мер Харкова Михайло Добкін.

Нагадаємо, що 20 червня, коли Руденко спускався сходами, Кернес у супроводі охорони наздогнав його і вдарив ногою нижче спини. Це зафіксував оператор одного з місцевих телеканалів, який був присутній на сесії.

"Прокуратура нічого не бачить. Зате порушена кримінальна справа з приводу того, що Кернес спіткнувся на сходинках Харківської міської ради, з одного боку, а з іншого боку, туди ще епізод приписали з приводу того, що він зламав палець на руці панові Руденко два роки тому. Ну, в мене просто немає слів".

Він так само відзначив, що без депутатів нашоукраїнця Андрія Руденка і Бютівця Сергія Семочкіна сесія міської ради проходила б швидше і ефективніше.

"З Руденком це питання вже вирішене. НУ-НС в міську раду наступного скликання не потрапляє. Я не знаю, що повинно статися на небі, щоб це трапилося. Тому я думаю, що за наступні менш ніж три роки відповідне рішення буде зроблене і по тій політичній силі, яку представляє пан Семочкін", - підкреслив міський голова, повідомляє Медіапорт.

Зараз ви читаєте новину «Добкін каже, що Кернес спіткнувся і нікого не бив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути