Ексклюзиви
середа, 03 жовтня 2007 13:03

Добкін і Кернес планують втекти за кордон

Фракція "Наша Україна" у  Харківській міській раді вимагає від правоохоронних органів не допустити виїзду міського голови Михайла Добкіна і секретаря міськради Геннадія Кернеса за межі України.

Позицію фракції "Наша Україна" оголосив на сесії керівник фракції Андрій Руденко.

Руденко повідомив, що звернувся у правоохоронні органи з проханням перешкодити можливому виїзду керівників Харкова за кордон. За його словами, Добкін і Кернес спробують залишити  країну у зв"язку з перемогою демократичних сил на дострокових парламентських виборах.

Руденко звернув увагу на те, що вимоги фракції "Наша Україна" про необхідність відставки Кернеса раніше не приймалися до уваги депутатською більшістю. Він ще раз висловив претензії до секретаря міськради, яка, на його думку, здійснює політику непрозорості розгляду питань розподілу землі у місті, причетна до фальсифікацій на попередній сесії.

Нагадаємо, міський голова Харкова Михайло Добкін заявляє, що дискредитуючий  відеоролик, у якому зафіксовані зйомки його передвиборного звернення до харків"ян, змонтований.

Відеоролик про зйомки передвиборного звернення Добкіна лідирує у рейтингах самих відвідуваних відеосюжетів на ряді інтернет-ресурсів України і Росії. У ньому нинішній секретар міськради Кернес керує зйомками і диктує Добкіну, як слід поводитися. У ролику звучить багато нецензурної лайки.

Відео з мером Харкова Михайлом Добкіним увійшло до десятки найпопулярніших в усесвітній мережі, свідчить статистика сайту Youtube.

За матеріалами УНИАН

Зараз ви читаєте новину «Добкін і Кернес планують втекти за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути