Ексклюзиви
середа, 15 квітня 2009 12:02

До України їде військова делегація НАТО

До України їде військова делегація НАТО
Завтра до України з дводенним візитом прибуває військова делегація Північноатлантичного альянсу на чолі з головою Військового комітету НАТО адміралом Джампаоло Ді Паола.

Як повідомили в Управлінні прес-служби Міністерства оборони України, у рамках візиту відбудеться церемонія офіційної зустрічі високого гостя, зустріч голови Військового комітету НАТО адмірала Ді Паола з начальником Генерального штабу, головнокомандувачем Збройних Сил України, генералом армії України Сергієм Кириченком і переговори у складі військових делегацій України і Альянсу.

У ході переговорів сторони планують обговорити питання поточного стану і перспективи розвитку співпраці Збройних Сил України і НАТО. Також Кириченко і Ді Паола обговорять можливі шляхи поліпшення співпраці та підвищення оперативних можливостей і можливостей Збройних Сил України.

Крім того, у ході переговорів Кириченко ознайомить Ді Паола з поточним станом виконання Державної програми розвитку Збройних Сил України на 2006-2011 роки.

Наступного дня, 17 квітня, запланована зустріч голови Військового комітету НАТО Ді Паола з міністром оборони України Юрієм Єхануровим. Після зустрічі відбудеться спільна прес-конференція Кириченка і Ді Паола.

Цього ж дня запланована робоча зустріч адмірала з секретарем Ради національної безпеки і оборони України Раїсою Богатирьовою.

Також представники делегації Північноатлантичного альянсу планують відвідати і ознайомитися з роботою Ситуаційного центру Головного командного центру ЗСУ і Об"єднаного оперативного командування ЗСУ, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «До України їде військова делегація НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути