вівторок, 19 червня 2012 09:41

До опозиції можуть приєднатися ще дві партії

До опозиції можуть приєднатися ще дві партії
Переговори про приєднання вже на завершальній стадії. Фото: vkurse.ua

До об'єднаної опозиції можуть приєднатися "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка і Європейська партія Миколи Катеринчука.

Про такі переговори пише газета Комерсант-Україна в публікації "К "Батькивщине" придет пополнение" з посиланням на джерела серед депутатів опозиції.

Співрозмовники із числа народних депутатів опозиції стверджують, що в переговорах з керівництвом "Батьківщини" бере участь лідер партії "Громадянська позиція", депутат Анатолій Гриценко.

"Останнім часом Гриценка часто бачать у центральному офісі "Батьківщини" на вулиці Турівській",- сказав співрозмовник.

За його словами, переговори про участь у виборах за списком партії "Батьківщина" веде також глава Європейської партії, депутат Микола Катеринчук.

У розмові він не став заперечувати факт ведення переговорів, однак порекомендував дізнаватися про подробиці в керівництва "Батьківщини".

"Триває переговірний процес, як тільки він завершиться, я про це повідомлю. Переговори перебувають на завершальній стадії",— у свою чергу заявив Гриценко.

Крім партій, у переговорах також беруть участь представники громадських організацій і меджлісу кримсько-татарського народу.

"Конкретних пропозицій від них ("Батьківщини") поки не було, однак консультації ми проводимо не тільки з об'єднаною опозицією, але й з іншими демократичними силами, які в неї не входять",— сказав лідер меджлісу кримсько-татарського народу, депутат Мустафа Джемільов, додавши, що остаточне рішення про формат участі в парламентських виборах курултай прийме 21 липня.

За словами експерта Вадима Карасьова, не виключено, що до об'єднаної опозиції, крім партій Гриценка й Катеринчука, примкне також партія "Українська платформа "Собор"" депутата Павла Жебрівського (НУНС).

Зараз ви читаєте новину «До опозиції можуть приєднатися ще дві партії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути