Ексклюзиви
субота, 17 грудня 2011 17:38

До оцінки ефективності діяльності Азарова в українців не має бути претензій - "регіонал"

До оцінки ефективності діяльності Азарова в українців не має бути претензій - "регіонал"

Підстав для відставки Уряду Миколи Азарова сьогодні немає. Хоча певні кадрові ротації у найближчий час можливі, -cказав у коментарі Gazeta.ua лідер прикарпатських "регіоналів", народний депутат України Василь Чуднов.

"Від роботи Уряду залежить авторитет нашої партії", - зазначив він.

За його словами, розмови про відставку Кабміну точаться починаючи з другого місяця з дня призначення діючого Уряду. Втім, для того, щоб говорити про відставку слід розглянути чинники, які б давали для цього підстави.

Найпершим таким чинником, за словами депутата, може стати висока, на переконання багатьох, ціна на імпорт російського газу – 400 доларів США за тисячу кубометрів.

"Хоча ціна є кабальною, вона є підйомною для України, і, крім того, перемовини щодо її зниження тривають. Тож підстав для відставки через це я не бачу".

На думку Чуднова, до оцінки ефективності діяльності Уряду Азарова, у Президента та народу взагалі не може бути претензій, оскільки Кабміну вдалося зупинити спад виробництва, який в період попередньої влади дорівнював, з його слів, рівню воєнного часу, досягти суттєвих зрушень у розвитку сільського господарства, стабільної гривні, зменшити дефіцит Державного бюджету, оживити будівництво.

Втім, голова ІФОО Партії регіонів не виключає, що під новий рік в Уряді можуть бути певні кадровіперестановки.

"П'ять днів на тиждень я проводжу зі своїми виборцями. Знаю не зі слів усі біди та проблеми й намагаюся допомогти своїм землякам. Тому сміливо можу йти на вибори по мажоритарному округу і навіть самовисуванцем. Депутат-мажоритарник може більше самовиразитися й залежить лише від своїх виборців. Але з Партії Регіонів виходити не збираюсь", - поділився планами Чуднов.

Зараз ви читаєте новину «До оцінки ефективності діяльності Азарова в українців не має бути претензій - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути