Ексклюзиви
вівторок, 16 березня 2010 10:35

До нової коаліції увійшли 6 "бютівців" та 6 "нунсівців (список)

До нової коаліції увійшли 6 "бютівців" та 6 "нунсівців (список)

Сьогодні, 16 березня, у газеті Голос України опубліковано персональний склад нової правлячої коаліції.До цього списку увійшли всі 172 депутати від Партії регіонів, 27 депутатів від Компартії України і 20 членів фракції Блоку Литвина (всього 219 осіб).

Крім того, на індивідуальній основі в коаліцію увійшли шестеро депутатів від БЮТ: Віталій Барвіненко, Геннадій Задирко, Володимир Каплієнко, Юрій Полунєєв, Ігор Савченко та Олег Черпіцький.

Також до коаліції увійшли шестеро депутатів від НУ-НС: Юрій Бут, Станіслав Довгий, Олександр Омельченко, Ігор Палиця, Іван Плющ, Володимир Поляченко.

Також у більшість увійшли четверо позафракційних депутатів: Інна Богословська, Василь Кисельов, Ігор Рибаков і Тарас Чорновіл.

Нагадаємо, 11 березня ПР, КПУ, БЛ і окремі депутати створили коаліцію у Верховній Раді у складі 235 парламентаріїв, після чого парламент затвердив склад Кабміну на чолі з Миколою Азаровим.

Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «До нової коаліції увійшли 6 "бютівців" та 6 "нунсівців (список)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути