Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2012 15:23

До кандидата від "Свободи" Рудика приставлять охоронців

Кандидата по 198-му виборчому округу на Черкащині Сергія Рудика від "Свободи" охоронятимуть працівники охоронного агентства.

Про це він у телефонному режимі заявив черкаським журналістам.

"Після мого виступу в Черкасах з Тягнибоком, порубали всі мої біг-борди, повирізали записи на радіо. Вчора в селі Степанки два молодики не давали виступити. Штовхали мою дружину і помічника, забрали в них агітаційну продукцію. Дільничний міліціонер просто відвернувся і не звертав уваги. При цьому люди в залі 15 хвилин скандували, що "дайте Рудику слово". А закінчилося все тим, що до тих двох молодиків під'їхали ще на чотирьох машинах. Оточили нашу, де сиділи мої троє дітей і двоюрідній брат. Пригрозили мені, що вони не виїдуть живими", - повідомив "свободівець" телефоном кандидата по виборчому округу №194 від Об'єднаної опозиції Миколи Булатецького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин підготує запит до МВС щодо інциденту з наметом Чорновола

Рудик розказав, що зателефонував до керівника свого штабу, щоб той в Степанки викликав правоохоронців.

"Міліція, як завжди, приїхала через годину. Дільничний намагався мене спонукати до написання протоколу і виписати молодикам штраф. Це за кримінальний злочин щодо погроз життю. Зараз я в Києві і мушу повернуся з охоронцями, які наймемо в агентстві до кінця виборчої кампанії. Бо це не дитячий садок, а тут хлопці вступили в боротьбу. Банда включила всі важелі впливу", - додав Рудик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" на Михайлівській площі спалили прапори комуністів та Партії регіонів

За словами Булатецького, 29 жовтня в Черкасах біля палацу "Дружби народів" організують майдан.

"За нашими підрахунками має бути понад 30 тисяч людей. Ми дамо оцінку всім діям влади, наших опонентів і процесу виборчої кампанії. На великому екрані покажемо порушення, за які винні будуть нести кримінальну відповідальність", - пообіцяв він.

Зараз ви читаєте новину «До кандидата від "Свободи" Рудика приставлять охоронців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути