Ексклюзиви
понеділок, 04 листопада 2013 17:27

Спецтема: Вибори в п'яти "проблемних" округах

До ЦВК подав документи "клон" Кармазіна

До ЦВК подав документи "клон" Кармазіна
Юрій Кармазін. Фото: vinnitsaok.com.ua

Центральна виборча комісія зареєструвала ще 12 кандидатів у народні депутати України на повторних виборах в п'яти округах.

На засіданні в понеділок ЦВК зареєструвала п'ять кандидатів у 94 окрузі, в тому числі ветеринара Юрія Кармазіна, який є однофамільцем колишнього нардепа Юрія Кармазіна

У цілому ЦВК уже зареєстрував 93 кандидата: в 94 -му окрузі - 47, у 132-му - 5, у 194-му - 12, в 197-му - 6 і в 223-му - 23.

Голова Центрвиборчкому Михайло Охендовський нагадав, що в понеділок завершується термін висування кандидатів у народні депутати.

"Сьогодні - двадцятий день виборчого процесу повторних виборів народних депутатів України в одномандатних виборчих округах N94, 132, 194, 197, 223. І сьогодні ж - за сорок днів до дня виборів - останній день, коли політичні партії можуть проводити з'їзди по висуненню кандидатів", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЦВК запевняють, що імена п'яти нових депутатів Ради назвуть ще до Нового року

Глава ЦВК також нагадав, що прийом заяв політичних партій про реєстрацію кандидатів, а також заяв громадян України про самовисування триватиме до 24.00 четверга, 14 листопада.

"Після зазначеної дати за змістом частини 5 статті 55 закону України "Про вибори народних депутатів України" документи для реєстрації прийматися не будуть", - підкреслив він.

Охендовський також нагадав, що реєстрація кандидатів завершується у вівторок, 19 листопада.

Зараз ви читаєте новину «До ЦВК подав документи "клон" Кармазіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути