пʼятниця, 26 лютого 2010 10:37

До Януковича приїхав колишній кримінальний авторитет (ФОТО)

Автор: Фото: Українська правда
 

На інавгурацію до Віктора Януковича прибув колишній кримінальний авторитет, а нині депутат від Партії Регіонів Юрій Іванющенко. У Донбасі він відомий під прізвиськом "Юра Єнакієвський".

Про це пише один із блогерів Української правди.

"До пішохідного переходу на вулиці Грушевського підійшов чоловік, оточений чотирма охоронцями. На відміну від бодігардів у чорному, він був одягнутий у пальто Zilli яскраво-рудого кольору, чим являв собою контрастну мішень.

На голові у нього була спортивна шапка з величезним логотипом того ж таки Zilli. Високо піднявши комір та прикриваючи обличчя рукою, незнайомець швидко перейшов дорогу та заскочив у парламент", - йдеться у матеріалі блогера.

Загадковим гостем інавгурації, як стверджує УП, був нардеп від Партії регіонів Юрій Іванющенко. Він майже не з"являється у парламенті, "але заради свого друга, який став президентом, Іванющенко заскочив до Києва".

Про Іванющенка, або "Юру Єнакіївського" мало хто знав до того, як минулого року він прославився гучним весіллям доньки у Донецьку. Присутній на ньому Янукович виголосив тост на кшталт "Будьте щасливі, як море Монако, як терикони Донбасу".

В інтернеті можна знайти велику кількість публікацій про єнакіївську братву дев"яностих років, де "Юра Єнакієвський" відігравав значну роль. Він же традиційно згадується в статтях, де йдеться про вбивство Ахата Брагіна.

Іванющенко ніколи не подавав в суд на подібні публікації. Взагалі в Україні він буває дуже рідко і живе в Монако.

Зараз ви читаєте новину «До Януковича приїхав колишній кримінальний авторитет (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути