субота, 18 червня 2011 11:50

До Януковича прилетів Цзіньтао

До Януковича прилетів Цзіньтао

Голова Держради КНР Ху Цзіньтао (Hu Jintao) з дружиною прибув у суботу з державним візитом в Україну. Літак лідера Китаю Боїнг-747-400 приземлився в Сімферополі. Перший день в Україну Цзіньтао проведе в Криму.

В аеропорту Ху Цзіньтао і його дружину Лю зустрічала рота почесної варти ВМС України, голова Ради міністрів Криму Василь Джарти, голова МЗС України Костянтин Грищенко, посол Китаю Джан Сіюнь. Дівчата та хлопці в українських національних костюмах вручили гостям "хліб-сіль".

Потім китайська делегація вирушила до Ялти, де для неї заброньовано повністю готель "Ореанда".

Президент Україна Віктор Янукович в суботу на одній з держдач Криму дасть дружній обід на честь голови держради КНР Цзіньтао і його дружини Лю. Перед обідом запланована зустріч лідерів України та Китаю тет-а-тет.

Після обіду керівник КНР з дружиною побувають у Воронцовському палаці (Алупка). Потім вони переїдуть на держдачу, де і відбудеться дружній обід. У свою чергу голова кримського уряду Джарти дасть дружній обід для членів китайської делегації в одному з відомих ресторанів Великої Ялти.

У неділю вранці китайська делегація на чолі з Цзіньтао вилітає із Сімферополя до Києва, де в понеділок вже відбудеться офіційна частина його візиту.

Його візит буде першим візитом лідера КНР в Україна за останні 10 років.

Як відомо, з 12 по 20 червня голова держради КНР планує здійснити державні візити до Казахстану, Росії та Україна.

Зараз ви читаєте новину «До Януковича прилетів Цзіньтао». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути