пʼятниця, 04 жовтня 2024 01:14

Дмитрук живе в лондонській квартирі за 6500 дол. і говорить про повернення

Дмитрук живе в лондонській квартирі за 6500 дол. і говорить  про повернення
Дмитрука знайшли в елітній квартирі. Фото: Вікіпедія

Нардеп-втікач Артем Дмитрук оселився в елітному житловому комплексі у Лондоні. Він виїхав незаконно з України до сім'ї наприкінці серпня.

Вартість оренди квартири там становить 6500 доларів на місяць, йдеться в сюжеті Bihus.Info.

Медіа дослідило, що Дмитрук ретельно і давно продумував свій виїзд. Його дружина регулярно викладала в Instagram фото з Лондона і в 2022-му, і у 2023-му, коли їздила туди разом з дітьми. Під час цих візитів родина найімовірніше мешкала в одному і тому ж районі Bermondsey.

В липні 2024-го його сім'ю теж бачили в цьому районі. Також публікувала звідти фото на початку вересня, коли вони всі виїхали з України.

В Instagram Дмитрук показує, як гуляє з дітьми в парку Battersey і відвідує один зі спортзалів, який розташований у цьому районі. Дружина нардепа публікувала фото з прогулянки з донькою у новому і дорогому житловому комплексі Vista Chelsea Bridge. Він розташований між парком Battersea і спортзалом Дмитрука. Інші сторіз показують, що родина облаштовує свій побут в новій квартирі та навіть замовляє з України продукти.

Вартість квартири у Vista Chelsea Bridge, становить близько 850 тисяч фунтів (приблизно 1 млн доларів), а оренда — 5 тисяч фунтів(приблизно 6500 доларів) на місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт назвав партію "Слуга народу" рекордсменом за кількістю депутатів-утікачів

Дмитрук відреагував на розслідування у своїх соцмережах.

"Дякую Бігусу за роботу! Тільки є один нюанс. Я нікому не побажаю того, що зі мною зробив Зеленський за допомогою своїх спецслужб. Моя дружина втратила дитину. Двічі мене намагалися ліквідувати. Викрадення…тортури… і багато іншого! Попри всі випробування і постійну загрозу своєму життю, життю моєї родини, я залишався в Україні, захищав права громадян, Церкву, проводив величезну волонтерську роботу і продовжую це робити зараз! Мій виїзд вкрай вимушений, Але я скоро повернуся", — написав нардеп-утікач.

Офіс генерального прокурора заявив, що встановив місцезнаходження народного депутата від партії "Слуга народу" Артема Дмитрука і готує матеріали для його екстрадиції.

Зараз ви читаєте новину «Дмитрук живе в лондонській квартирі за 6500 дол. і говорить про повернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути