пʼятниця, 28 грудня 2018 14:24

Для зменшення кількості субсидіантів необхідно серйозно підвищити доходи населення - Тарута

Для зменшення кількості субсидіантів необхідно серйозно підвищити доходи населення - Тарута
Сергій Тарута: "Партія "Основа" пропонує заходи щодо різкого підвищення доходів країни за рахунок модернізації. При їх реалізації за два-три роки пенсії і зарплати повинні зрости мінімум удвічі". Фото: odessamedia.net

Влада довела українців до стану, коли вони змушені просити субсидії. Це демонструє неповагу держави до громадян України, вважає народний депутат України, лідер політичної партії "Основа" Сергій Тарута.

"Якщо у 2014 році було 400 тисяч сімей – одержувачів субсидій, то зараз 7 мільйонів. Влада принижує українців тим, що вони змушені оформляти субсидії. Така кількість субсидіантів означає, що держава їх не поважає. Влада не дає можливості отримувати гідну зарплату, гідну пенсію", - заявив політик в ефірі телеканалу NewsOne.

Лідер "Основи" запропонував комплекс заходів, яких необхідно вжити для збільшення добробуту українців, щоб витрати на оплату комунальних послуг не перевищували 25% бюджету середньої української сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Урядова економічна модель не працює - Тарута

"Що ж необхідно зробити? Основні позиції з цього питання сформульовані у програмі партії "Основа". Навколо цієї ідеології-досягнення миру і бурхливого економічного зростання - ми й об'єдналися. Пропонуємо заходи щодо різкого підвищення доходів країни за рахунок модернізації. При їх реалізації за два-три роки пенсії і зарплати повинні зрости щонайменше вдвічі. При цьому витрати на комунальні платежі знизяться на 40% за рахунок комплексу заходів, включаючи термомодернізацію будинків, модернізацію котелень, теплотрас", - пояснив Тарута і додав, що в Україну готові прийти інвестори, які збільшать обсяги видобутку газу в нашій країні.

"Інвестиції в газовидобуток, залучення великих гравців у цей сектор також дозволять знизити витрати населення на послуги ЖКГ. Я вів переговори з потенційними інвесторами, і вони готові прийти в Україну при наявності прозорих умов і захисту їхніх інвестицій. Тоді обсяги газовидобутку можна збільшити за два-три роки. І знизити тарифи на житлово-комунальні послуги, оскільки ціна на газ є основною для їх формування", - зазначив лідер "Основи".

Цільовим завданням партії "Основа", за словами Сергія Тарути, є підвищення до 2030 році доходів українців до рівня східноєвропейських країн – Польщі, Словаччини. Цьому, згідно з програмою партії, передуватиме зростання економіки України на 10-15% щорічно.

Зараз ви читаєте новину «Для зменшення кількості субсидіантів необхідно серйозно підвищити доходи населення - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути