Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2018 10:31

Для стрімкого розвитку Україні необхідний професійний уряд - Тарута

Для стрімкого розвитку Україні необхідний професійний уряд - Тарута
Лідер політичної партії "Основа" Сергій Тарута вважає, що наступний прем'єр-міністр і його команда повинні бути професіоналами, технократами. Фото: Українська правда

В Україні необхідно змінити систему управління. Країною має керувати професійний технократичний уряд. Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив лідер політичної партії "Основа", народний депутат Сергій Тарута.

"Наступний прем'єр-міністр і його команда повинні бути професіоналами, технократами. Це повинні бути фахівці високого рівня, які змінять систему управління і почнуть реалізацію програми стрімкого розвитку, яка виведе ВВП України на зростання більше 10%. І тільки після прийняття нової Конституції як суспільного договору можна буде переходити на формування політичного уряду", - запевняє політик.

Кожен кандидат, приходячи на посаду міністра або прем'єр-міністра, повинен розуміти, що для нього головне - реалізація прогресивних змін в країні, а не високий державний пост, акцентує увагу лідер "Основи".

"Нещодавно Віктор Ющенко у своєму інтерв'ю згадав історію, коли пропонував мені бути прем'єр-міністром. Я йому тоді відповів: "Віктор Андрійович, я не бачу політичної волі змінити країну. Я не бачу готовності більшості у владі реалізовувати програму перетворень в державі". І відмовився. Адже мене не турбує посада. Мене хвилює тільки можливість змінити країну, щоб Україна перетворилася на одну з найпотужніших держав. До такого процесу я готовий долучитися", - підкреслив Сергій Тарута.

Зараз ви читаєте новину «Для стрімкого розвитку Україні необхідний професійний уряд - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути