Ексклюзиви
пʼятниця, 26 квітня 2019 19:48

Для "Слуги народу" настають складні часи

Для "Слуги народу" настають складні часи
У партії Володимира Зеленського "Слуга народу" можуть виникнути проблеми в парламенті, вважає Леонід Швець. Фото: 95 квартал

Партії "Слуга народу" буде не просто на виборах до Верховної Ради. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розказав політичний оглядач Леонід Швець.

"Для "Слуги народу" настають складні часи. Бо це партія президента і до неї багато претензій. Не може бути претензій до партії, яка взяла 7-8% і заробляє собі бали, голосуючи за лобістські закони".

Українці готові підтримати партію, про яку нічого не знають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман зустрівся з Зеленським - ЗМІ

"Парадокс той самий, як і на виборах президента. Найкращі позиції має та сила, про яку ми нічого не знаємо. Що таке "Слуга народа" - не знає ніхто. Навіть, думаю, її неформальний лідер Володимир Зеленський чи хто у керівних органах, не знають, що з нею взагалі робити. Так, "Слуга народа" - неіснуюча партія - найпопулярніша за опитуваннями".

23 квітня Центральна виборча комісія опрацювала 100% електронних протоколів підрахунку голосів під час голосування на чергових виборах президента. За результатами, перемогу здобув шоумен Володимир Зеленський, за якого проголосували 73,22% виборців. Петра Порошенка підтримали 24,45%. Участь у голосуванні взяли 18 491 840 виборців.

Зараз ви читаєте новину «Для "Слуги народу" настають складні часи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

104

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути