понеділок, 20 січня 2020 13:27

Для "Слуги народу" є неприємна новина - Кошель

Для "Слуги народу" є неприємна новина - Кошель
Не буде дисципліни - треба буде шукати підтримку в "інших фракціях", — Кошель. ФОТО: Facebook-сторінка "Слуги народу"

У середньому за ухвалені Верховною Радою закони голосували 227 депутатів з монобільшості, що становить 91% складу фракції "Слуга народу".

Про це за підсумками аналізу повідомив голова організації "Комітет виборців України" Олексій Кошель.

"Якщо говорити мовою комерційного сектора, де є нетто і брутто (брутто - вага з упаковкою, нетто - чиста вага). Ми бачимо: брутто на старті "Слуги народу" становить 253 депутати, а нетто - лише 227, — сказав Кошель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки та чиїх законів ухвалила Верховна Рада: аналіз КВУ

Якщо фракція не буде підвищувати дисципліну серед своїх депутатів, шукати компроміс усередині фракції, то надалі "слуги народу" не зможуть обходитися без підтримки інших фракцій і груп".

17 січня до фракції "Слуга народу" долучився новий депутат - Олександр Санченко, один з організаторів музичного фестивалю Atlas Weekend. Зайшов у парламент за списком "Слуги народу" на місце Ірини Венедіктової, яка стала в.о. директора Державного бюро розслідувань.

21 листопада членство у фракції на час перевірки інформації щодо його судимості за зґвалтування неповнолітньої призупинив нардеп Роман Іванісов.

15 листопада із фракції "Слуга народу" виключили нардепів Анну Скороход і Антона Полякова. Вони стали позафракційними. Офіційною причиною в партії назвали порушення лінії голосувань. Арахамія заявив, що Скороход займалася диверсією всередині фракції.

Зараз ви читаєте новину «Для "Слуги народу" є неприємна новина - Кошель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути