четвер, 14 листопада 2019 13:16

Арахамія анонсував перше видворення

Арахамія анонсував перше видворення
Скороход пропонувала нардепам хабарі, каже Арахамія.

Народний депутат Анна Скороход - агент чиїхось інтересів. Її дії виглядають диверсією всередині "Слуги народу" і постало питання її виключення із фракції.

Про це заявив голова фракції "СН" Давид Арахамія.

"Давайте речі називати своїми іменами. Якщо ви зараз зайдете у Google і у громадському шлюбі чоловіка Скороход зараз загуглите - все зрозумієте.

Ми, як політична партія, до цього не маємо жодного відношення. Не знаємо, у чому справа.

Але те, що пані Скороход неодноразово зверталася до народних депутатів, пропонувала їм грошову матеріальну допомогу, це є факт", - заявив Арахамія з трибуни у четвер.

Виступу Арахамії передувала заява самої Скороход:

"За дорученням... [заступника генпрокурора Віталія] Каська до [представника Офісу президента Олександра] Клименка мого чоловіка незаконно затримали. Підставою стали мої голосування в залі - відстоювання державної власності ГТС та "червона кнопка" проти відкриття ринку землі. Рішення про затримання незаконне. Підстава - запит Російської Федерації від 2017 року. До цього ніяких питань не було. А після "червоної кнопки" іде затримання мого чоловіка".

Також на заяви "слуг" відреагували у "Голосі".

"Найгірше, що можуть зробити політики, щоб правосуддя так і не стало правилом для України, це кидатися політичними заявами. Слідчі мають розслідувати, незалежо від того, хто і як пов'язаний із тими, кого розслідують.

Народні депутати, які мають факти корупції, мають не прикриватися поліграфом, не робити лише заяви з трибуни, а брати заяву і йти до правоохоронних органів.

Колеги, давайте перестанемо перетворювати слідство і верховенство права на шоу. Не для цього нас обирали", - заявив з трибуни нардеп Ярослав Юрчишин.

Пізніше у кулуарах Арахамія заявив:

"Вона (Скороход) працювала помічником у біглого олігарха Онищенка. Коли ми неодноразово зверталися до неї і казали "Ми бачимо, що щось ви робите не те"... Тільки ось на наступному засіданні фракції хотіли піднімати питання щодо виключення її з фракції. Вона не працює на фракцію, не працює на "Слугу народу". Вона працює на чиїсь інтереси. Вона агент когось".

"Це спроба диверсійної операції всередині "Слуги народу". Це не "слуга народу".

Коли людина робить лобіювання конкретних олігархічних груп. А коли побачила, що вже пішла підозра, то починає говорити "Це за те, що я не голосувала за землю.

Щодо Скороход, я буду виносити особисто рішення про виключення її з фракції", - додав Арахамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги" посварилися через бюджет

Сьогодні парламент у другому читанні має розглянути проект державного бюджету на 2020 рік. У залі зареєструвалися 324 народних обранців.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія анонсував перше видворення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути