вівторок, 11 липня 2017 09:19

Для росіян введуть обов'язкову реєстрацію

Для росіян введуть обов'язкову реєстрацію
Для громадян Росії, що мешкають в Україні, введуть обов'язкову реєстрацію - секретар РНБО Олександр Турчинов. Фото: УНІАН

Для громадян Росії, які живуть в Україні, введуть обов'язкову реєстрацію та інформування про своє переміщення.

Про це заявив у понеділок секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Відповідне доручення РНБО сьогодні дав, вимога про обов'язкову реєстрацію громадян Російської Федерації, які перебувають на території України в місці їхнього тимчасового проживання, також вводиться необхідність подання інформації про переміщення територією України", - сказав Турчинов після засідання РНБО.

Відповідні доручення надали винятково з міркувань національної безпеки, також направили до Міністерства закордонних справ, Кабінету міністрів, Міністерства внутрішніх справ, Державної міграційної служби і Державної прикордонної служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Візовий режим із Росією підтримує більш як третина українців

Громадян Росії впускатимуть на територію України лише за наявності біометричного паспорта. Додатково перевірятимуть відбитки пальців або сітківку ока, раніше заявляв секретар РНБО Олександр Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Для росіян введуть обов'язкову реєстрацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути