Ексклюзиви
вівторок, 10 травня 2022 08:10

"Для Путіна не може бути жодного дня перемоги", - міністр оборони Британії

"Для Путіна не може бути жодного дня перемоги", - міністр оборони Британії
Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес попередив, що перемога РФ може надіслати небезпечний сигнал іншим країнам. Фото: eastnews.ua

Для російського президента Володимира Путіна не може бути жодного дня перемоги. Про це сказав міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.

На Путіна чекає безчестя і поразка в Україні, сказав міністр під час промови в Національному музеї армії, повідомляє міноборони Британії.

"Ми всі хочемо, щоб ця безглузда війна не відбувалася. І як переважна більшість світу ми не можемо стояти осторонь, залишивши Україну без засобів захищати себе. Погляньте на абсурдність російських генералів, блискучих у парадних уніформах, медалях і нагородах. Вони - співучасники. І для них, і для Путіна не може бути жодного дня перемоги, тільки безчестя і неодмінна поразка в Україні", - сказав Воллес.

Додав, що дії російської армії ганьблять радянських бійців часів Другої світової війни. Міністр закликав притягнути російських генералів до відповідальності.

Воллес згадав про напади на цивільних і випадки сексуального насильства. Сказав, що всіх професійних солдатів має вразити поведінка російської армії.

На окремому заході в Королівському коледжі Лондона Воллес сказав, що жорстокість Росії в Україні може надіслати небезпечний сигнал, якщо Путін виграє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін почав парад у Москві: авіації не буде

Якщо Росія переможе після всіх злочинів, це вказуватиме державам у всьому світі, що їм потрібно бути жорстокішими, щоб досягти цілей.

"Якщо Путін досягне успіху в Україні, то начувайтеся", - попередив Воллес.

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін у промові на Красній площі 9 травня показав "легкий блиск розпачу". Про це сказав міністр оборони Великої Британії Бел Воллес. Він розвіяв брехню Путіна, що "НАТО оточило Росію", що ніби-то стало причиною вторгнення в Україну.

Зараз ви читаєте новину «"Для Путіна не може бути жодного дня перемоги", - міністр оборони Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути